Személyre Szabott Városjárások

Mindenkinek van egy saját Budapestje – a TRY:Budapesttel megismered azt, amelyik csak a Tiéd!

Ha úgy gondolod, hogy már ismered a várost, mi akkor is tudunk újat mutatni!

A személyre szabott városjárás lehet teljesen privát, csak Te és a City Host, jöhetnek párok vagy kicsi, maximum 10 fős csoportok (csak a Ti társaságotok lesz ott, mások nem vonják el a City Host figyelmét). Itt kiválaszthatod a leggyakrabban kért 4 vagy 2 órás egyedi városjárást, de ha hosszabb, akár egész napos kirándulást tervezel, annak sincs akadálya!
Hogyan születik meg egy személyre szabott, egyedi városjárás? Miután leadtad a megrendelésed, felvesszük veled a kapcsolatot telefonon vagy emailben, ahogy Neked kényelmesebb. Egy kicsit megismerünk Téged, Titeket ha többen jöttök, feltérképezzük, hogy mik az érdeklődési köreitek és hogy hogyan tudunk összekapcsolni a várossal. El tudjátok mondani az egyedi igényeket is. Ezután a City Host-otok megtervezi a Ti egyedi túrátokat, felkutatja a helyeket amik biztosan Nektek való és felfűzi egy útvonalra. Találkoztok a megbeszélt helyen és időben. A személyes City Hostod végigvezet az útvonaladon, elmond mindent ami csak éredkelhet, bemutatja Neked a saját Budapestedet. Összekapcsolódsz a várossal!

4 órás személyre szabott városjárás

Ez a legnépszerűbb városjárásunk, mert 4 óra már elég arra, hogy egy nagyobb területet bejárjunk, sok-sok olyan helyet látogassunk meg amit igazán a magadénak fogsz érezni. Megkapod a saját Budapested! Az ár tartalmazza a szervezést a választott időpontra, a City Hostot a teljes időtartamra és az általa szakszerűen vezetett túrát maximum 10 főnek (nem tartalmazza az esetleges vásárlást, fogyasztást a megállókon).

4 óra

59900 Ft

2 órás személyre szabott városjárás

Ha kevesebb az időd, akkor is megtalálhatod a saját Budapested! 2 óra alatt meg tudunk látogatni egy kisebb városrész és megkeresni a legfontosabb pontokat Neked! Az ár tartalmazza a szervezést a választott időpontra, a City Hostot a teljes időtartamra és az általa szakszerűen vezetett túrát maximum 10 főnek (nem tartalmazza az esetleges vásárlást, fogyasztást a megállókon).

2 óra

49900 Ft / €132

MegrendelésVisszahívást kérek
hu_HUHungarian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram