Rólunk

Velünk megismered a Te Budapested!

Egy TRY: Budapest városjárás több, mint egy csoportos városnézés, túra. Budapest nevezetességei új megvilágításba kerülnek, mert a látnivalók valójában jóval többek, mint egy épület. Minden saroknak külön története, élete van, amiben sokszor maga a résztvevő is életre kel. A TRY:Budapest City Hostjai azon dolgoznak, hogy minden városnézés egyedi legyen, és ne csak a budapesti fürdők, Gellért-hegy, Országház klasszikus idegenvezető témát mutassák meg, hanem azt is felderítsék, hogy mindez hogyan kapcsolódik a résztvevőkhöz.
A fővárosban számtalan tematikus városnéző sétán lehet részt venni. Ami a TRY: városjárásait megkülönbözteti a többitől, az az egyediség, személyre szabottság. Nem köteleződünk el egy-egy téma mellett, hanem minden városjárást a résztvevőkkel előzetesen egyeztetve alakítunk ki. Képzeld el, hogy nem csak a népszerű nevezetességeket járod végig, nem csak egy téma mentén visz az utad, hanem megnézhetsz minden olyan látnivalót, ami Rólad szól, Téged érdekel, Neked való. Lánykérés, szülinap, évfordulók? Mennyi emlék köt sokszor hétköznapinak tűnő utcákhoz? Mi így tervezzük városjárásainkat! Élmények, sztorik, a Te Budapested.
Séták valakivel, aki több, mint egy idegenvezető: ez a TRY: városjárás.

Időből nem lesz több

Ha valaki egy nagyvárosba érkezik, minden adott a város megismerésére: útikönyvek, szolgáltatások, túrák, idegenvezetők. Amiből rendszerint kevés van: idő, és a lehetőség, hogy az ember teljesen magáénak érezze a várost.
A TRY Budapest küldetése, hogy olyan lehetőséget kínáljon Budapestre érkező turistáknak, vendégeknek, akár visszatérő látogatóknak, amellyel a város megismerésével tölthető idejükből a lehető legtöbbet tudják kihozni.
Ahhoz, hogy a megismerkedés a várossal valódi élmény legyen, közös kapcsolódási pontokra, érzelmi kötődésre van szükség.
Vezetett városnézéseink többsége nem a hagyományos tematikus vagy városi nevezetességeket bemutató túrák világába kalauzol. Olyan találkozások ezek, amelyek a látogató számára az ő személyes igényei, érdeklődési körei, hangulata szerint alakulnak. Így Budapest megismerése a közös kapcsolódási pontok révén érzelmi kötődéssé, különleges élménnyé válik.

Mindenkinek van egy saját Budapestje – a TRY Budapesttel megismered azt, amelyik csak a Tiéd!
hu_HUHungarian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram