Küldetésünk

Velünk megismered a Te Budapested!

Ha valaki egy nagyvárosba érkezik, minden adott a város megismerésére: útikönyvek, szolgáltatások, túrák, idegenvezetők. Amiből rendszerint kevés van: idő, és a lehetőség, hogy az ember teljesen magáénak érezze a várost.

A TRY:Budapest küldetése, hogy olyan lehetőséget kínáljon Budapestre érkező turistáknak, vendégeknek, akár visszatérő látogatóknak, amellyel a város megismerésével tölthető idejükből a lehető legtöbbet tudják kihozni.

Ahhoz, hogy a megismerkedés a várossal valódi élmény legyen, közös kapcsolódási pontokra, érzelmi kötődésre van szükség.

Vezetett városjárásaink többsége nem a hagyományos tematikus vagy városi nevezetességeket bemutató túrák világába kalauzol. Olyan találkozások ezek, amelyek a látogató számára az ő személyes igényei, érdeklődési körei, hangulata szerint alakulnak. Így Budapest megismerése a közös kapcsolódási pontok révén érzelmi kötődéssé, különleges élménnyé válik.

Akinek úgy kényelmesebb, a személyes találkozást megelőzheti, kiegészítheti vagy helyettesítheti egy online élmény – egy olyan egyedi útikönyv, amely apró érdekességeket tartalmaz Budapestről – olyanokat, amikért valóban érdemes ezt a várost megismerni!

Mindenkinek van egy saját Budapestje – a TRY:Budapesttel megismered azt, amelyik csak a Tiéd!