CityHostok

A TRY:Budapest City Host-jai a város házigazdái.

Egy City Host úgy vezeti körbe a Budapestre érkező turistákat, vendégeket a városban, mint saját otthonában. Egy különbséggel: nem azt mutatja meg, amit ő a legfontosabbnak tart, hanem a közös alkalmat úgy szervezi, hogy az a vendégei számára a legszemélyesebb élmény legyen.

Ha egy City Host-tal fedezi fel valaki Budapestet, rengeteg érdekességet lát, számtalan értékes információt hall, és csak olyan dolgokat tapasztal, amik őt, a látogatót érdeklik, komfortossá teszik, és számára különlegesek. Mindenkinek van egy saját Budapestje – a TRY:Budapest City Host-ja lesz partnered abban, hogy megismerd azt, amelyik csak a Tiéd!

Születésnap vagy más alkalom? A City Host készen áll!

A City Host készül arra is, hogy az általa vendégül látott egyedi barangolók vagy csoportok aktuális életeseményeihez (születésnap, névnap, közelgő esküvő, évforduló stb.) igazítsa a városjárást, meglepetésekkel, vidám, megható, az alkalomhoz illő momentumokkal.

A City Host nem pusztán egy idegenvezető, aki megmutatja a budapesti gyógyfürdőket vagy éppen a Palotanegyedet. City Host-jaink megkeresik a résztvevők kapcsolódási pontjait, informálódnak érdeklődési köreikről, preferenciáikról. Nem egy klasszikus útvonal segítségével mutatják csak be a várost, hanem megismerve a résztvevőket, az alkalmat, mindig a csoportra szabják a látnivalókat.
A városnézés nem volt még ennél személyesebb, mint amilyenné a City Host-ok teszik városjárásainkat.
A csoportos városnéző túrák valódi, különleges élményt jelentenek a résztvevőknek.
hu_HUHungarian
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram